Om oss

Listen up countrylovers! På med bootsen, stetsonhatten och din allra snyggaste bolo tie. Lyssna, line-dansa och tjut när Sveriges elit i countrymusik gör upp om mästartiteln eller upptäck din egen country-star i karaokebaren. Fattas något i din country-outfit kan du alltid besöka westernmarknaden och saknar du prärielivet slänger du dig upp på hästryggen för en mountain ride.
Life’s hard – but it’s harder without country music!


För fjortonde året i rad arrangerar Ultimate Event och Sälens Högfjällshotell SM i Countrymusik. Under 3 dagar ska 3 SM-vinnare koras i kategorierna
Classisk Country, Rock/Pop Country samt Rock-A-Billy

Förutom Sveriges 11 bästa Countryband kommer ytterligare några Countrystjärnor att underhålla oss. Dessutom Westernknallar, hantverksmarknad och Line Dance workshop.
 

Arrangörer

Morgan Bergvall, Anna-Karin Dismats, Tommy Löfgren, Karin Löfgren, Bosse Asplund, Birgitta Asplund

Hört från gäster

Tack för fantastisk underhållning
-Åsa

Vi vill tacka alla som va närvarande för en kanon helg och evenemanget höll högsta kvalitet, vi är mäktigt imponerade av alla trevliga människor som vi har träffat både publik och musikanter
-Harry

Tack till ALLA som medverkat!
Vi hade en kanon-kul upplevelse i Sälen. Massor med bra musik (som vanligt)!
- Elisabeth

Vårat val

Det är absolut ingen slump att vi har valt Sälen som ort och ”Högis” som arena för CountrySM.

Inte nog med att vi får möjlighet att arrangera tävlingen i ett av Sveriges anrikaste hotell med en super häftig livescen belägen i en sagolik vinterträdgård. Man får även tillfälle att andas frisk fjälluft och njuta av de vackra höstfärgerna. Här finns både äventyret och lugnet.

Upplev Sveriges sydligaste fjällvärld. Det finns alltid tid att snöra på sig vandringskängorna och ta en uppfriskande upptäcktsfärd på fjället. Sälenfjällen har ca 20 mil vandringsleder och Kungsleden börjar och slutar vid Högfjällshotellet.
Man kan även få känna sig som en riktig Cowboy för några timmar.

Samarbets partners

Besök gärna våra samarbets partners: